basturma.cz
Jerky jak má být
Hovězí a kuřecí jerky ze skutečného masa,
žádná sušená mletá pasta!
1. Maso pro Vás tence nakrájíme a naložíme do marinády na nejméně 24 hodin. Poměr koření je naší tajnou ingrediencí :).
2. Poté naložené maso po jednotlivých plátkách skládáme na sušící pláty. Nejjemnější práce a velice důležitá součást procesu sušení!
3. Některé druhy masa ještě přikořeníme těsně před sušením pro zvýraznění chuti. Tím nebude převyšovat chuť marinády, ale určeného druhů koření.
4. Proces sušení trvá u každého masa rozdílně, teplota je však vždy stejná. A představte si to vzrušení, nedočkavost a obrovskou chuť ochutnat výsledek několik minut před koncem programu...
5. Cítíte tu vůni? Když otevřete sáček s našim sušeným masem, voní a chutná úplně stejně, jako když ho pro Vás balíme čerstvě vytažené ze sušičky.
А ten výsledek je opravdu úžasný!
Kontaktujte nás, мasožravci
Eliška Jerky
Miluje sušené maso
Phone/WhatsApp: +420 739 735 861
Email: eliska@basturma.cz